Hvad koster det at bruge DoCAS?

Prisen på DoCAS afhænger af dine behov. DoCAS er med andre ord skalérbar og kan vokse med din forretning.

Vi har en gratis version, DoCAS Free, der indeholder de mest basale funktioner, som du skal bruge til at afvikle dine aktiviteter.

DoCAS Plus er skræddersyet til små og mellemstore virksomheder. Ved at skifte fra Free til Plus får du glæde af alle disse features:

• Øget sikkerhed i kommunikation mellem kursist og virksomhed. (SSL kryptering af siderne.)
  • E-mail support
  • Modtage online betaling for kurser (bedre cashflow og større commitment fra kursister)
  • Tilknyt fleksible felter på tilmeldingsformular (få flere informationer fra kursisterne. Bestem om felter er påkrævende)
  • Beskriv de enkelte felter på tilmeldingsformular (hjælpetekster)
  • Flyt rundt på tilmeldingsformularens felter
  • Non-branding (DoCAS reklamer fjernes fra tilmeldingsformular og e-mailkvitteringer)
  • Tilknyt flere administratorer (ekstra smart i ferier)
  • Tilknyt ”gæstebrugere” med kigge-adgang (chef, sælgere eller undervisere, der ønsker at følge med)
  • Udvidet kommunikations profil inkl.:
  • Skabeloner til tværgående e-mail remindere til kursister, undervisere og undervisningssted (kursister og undervisere møder op, og kursusstedet kender besøgstallet)
  • Skabeloner til venteliste kvitteringer
  • Valgfri ”reply-to” e-mail (definér hvilken mailbox e-mailen lander i, hvis en kursist besvarer en tilmelding/afmelding)
  • Eget farvetema (styrket genkendelse af virksomheden på tilmeldingsformular)

Du kan læse mere om vores forskellige versioner, og finde priser ved at klikke her