Login på DoCAS via sociale medier

Når du opretter en konto hos DoCAS, kan du vælge at bruge de sociale medier Facebook, Twitter og LinkedIn.

Det er populært at benytte de sociale medier til at logge ind på services på nettet, da det er nemt og hurtigt, og fordi du som bruger slipper for at huske brugernavn og password hos alle de services, som du benytter.

Hvis du logger ind med de sociale medier hos DoCAS, henter vi de helt basale oplysninger som din e-mail, dit fulde navn samt et profilbillede, hvis du har et sådan på det valgte sociale medie.

Det eneste, vi beder dig indtaste er navnet på din virksomhed og eventuelt en kode, som du har fået udleveret af DoCAS.

Næste gang du skal logge ind på din konto, klikker du blot på ikonet for det sociale medie, som du oprettede din konto med.

Det er muligt at tilknytte et password til din konto. Det kan du gøre allerede, når du opretter en konto, hvis du ønsker at oprette kontoen "på den gamle metode"

Du kan også tilknytte et password til en konto, som du oprettede med et socialt medie, så du både kan logge ind via ikonet eller med e-mail og password. For at få tilknyttet et password klikker du blot på "Få fremsendt nyt password" på login siden.