Hvordan modtager jeg tilmeldinger?

Når du har oprettet din aktivitet og sikret at alle nødvendige informationer er udfyldt samt sat flueben i "tilmeldingsklar", kan du begynde at modtage tilmeldinger.

Linket til din tilmeldingsblanket finder du i højre menu, når du står på din aktivitet. Du klikker blot på "Vis tilmeldingsformular".

Tilmedingsformular åbner i et nyt vindue. Du kan nu kopiere linket fra din browser og linke til tilmeldingsformularen fra din egen hjemmeside, eller fra sociale medier.

Husk
Du kan først modtage tilmeldinger, når du har klikket "tilmeldingsklar" på din aktivitet.

Tip
Brug "vis tilmeldingsformular" til at se, hvordan din tilmeldingsformular ser ud, inden du publicerer den til hele verden. Funktionen er også ment, som et preview, der sikrer, at din tilmeldingsformular fremstår, som du ønsker.

Herunder et eksempel på en tilmeldingsformular, der er lavet i DoCAS.