Hvordan ser min e-mail kvittering ud?

Har jeg nu husket det hele? Fik jeg skrevet kontonummer og betalingsfrist på e-mailkvitteringen?

Ingen grund til bekymring. Du kan nemt teste, hvordan din kvittering ser ud, og sikre dig, at dine deltagere får alle nødvendige informationer omkring din aktivitet.

Du tester ed, at du står på din aktivitet i administrationen i DoCAS. Her vælger du "send test kvittering", indtaster den ønskede e-mailadresse, og trykker "OK". Straks efter modtager du en e-mail med den kvittering, som deltageren også vil modtage, når hun tilmelder sig din aktivitet.

E-mailkvitteringen indeholder standard informationerne fra din aktivitet. Titel på aktivitet, tid og sted, beskrivelse, pris og informationer om din virksomhed.

Herudover vil den tekst, som du skriver i "mail-kvittering (fremsendes efter tilmelding)" fremgå først i e-mailkvitteringen. Det er her du skriver konto oplysninger og andre relevante informationer til dine deltagere. Feltet findes, der hvor du opretter/redigerer din aktivitet.

TIP
Test hellere én gang for meget end én gang for lidt. Det er vigtigt, at deltagerne får de nødvendige informationer med det samme, så de er helt sikre på, hvad de skal gøre i forhold til betaling og fremmøde.

Herunder et eksempel på en mailkvittering