Jeg har mine data i Excel. Hvordan får jeg dem ind i DoCAS

Vi ved, at rigtig mange personer sidder og administrerer tilmeldinger til deres aktiviteter i Excel regneark. Du er måske én af dem, og måske ønsker du en mere fleksibel, dynamisk og overskuelig løsning, der gør det nemmere for dig at administrere tilmeldingerne og få og bevare overblikket over dine aktiviteter.

Det er ikke en automatiseret proces, at importere data fra Excel, da navngivningen af de forskellige felter varierer fra bruger til bruger.

Men vi vil altid gerne give et godt tilbud, så du kan få flyttet dine data over i Docas, og fortsætte med at arbejde med dem i vores online univers, og med de funktioner som vi tilbyder.

Ring eller skriv til os med dine ønsker.

TIP
Giv din stemme til kende på vores afstemning om ny funktionalitet, hvor vi spørger, om det er interessant med en skabelon for import af data fra Excel.