Release notes 4. april 2013

FREE Features:
- Arrangørlogo på tilmeldingsformularen linker nu til arrrangørens hjemmeside
- Testkvittering kan nu sendes til valgfri modtager
- Dato vises nu i "infoticker", når man opretter en aktivitet
- Diverse lister kan nu eksporteres i CSV-format (f.eks. til Excel)
- Skift afdeling. Nemt skifte til en anden udbyder, hvis du administrerer for flere udbydere.

PLUS Features:
- Ny "kommunikationsprofil". Værktøj til administration af alle udgående beskeder. Hvornår skal beskeder sendes, hvad skal der stå i beskederne etc..
- Tilføj nye administratorer. Mulighed for at tilføje kollegaer, der skal hjælpe med administrationen af kurser.

Rettede fejl:
- Underviserbillede vises ikke.
- Sortering på dato i aktivitetslisten sorterer ikke efter måned og år.