Release notes 2. september 2013

FREE Features:
Arkivér og slet indhold i DoCAS administrationen.
Det er nu muligt at slette og arkivere indhold i DoCAS administrationen. Du kan arkivere indhold, der har tilknyttet informationer, mens du kan slette indhold, der ”står alene”. 

Det vil sige, at du f.eks. kan slette en aktivitet uden tilmeldinger, men du kan ”kun” arkivere aktiviteter, der har én eller flere tilmeldinger. På sigt bliver det også muligt, at slette arkiveret indhold.

Nye kommentarfelter 
Du kan nu skrive kommentarer på aktiviteter, deltagere, tilmeldinger, steder og undervisere. Kommentarerne kan læses af administratorer og gæsteroller. Der vises op til 3 kommentarer. Herefter ”gemmer” kommentarerne sig bag en ”vis alle” – knap, der folder alle kommentarerne ud.

Antal tilmeldte på hver aktivitet
I toppen af hver aktivitet kan du nu se antallet af tilmeldinger, ledige pladser, og antal personer på venteliste.

Rød/gul/grøn markering på katalog og den enkelte aktivitet
Når du opbygger dit katalog, i den såkaldte widget, kan du nu bestemme, om du vil angive en visuel status på dit kursuskatalog i form af røde, gule og grønne knapper. Et eksempel på et katalog med kulørte knapper kan ses hos: SurveyXact

Grøn = der er ledige pladser på holdet
Gul = der er mindre end 20% af holdets pladser tilbage
Rød = alle pladser er optaget. Men man kan tilmelde sig til venteliste.

Flere lokaler på samme sted
Det er nu muligt at tilknytte flere forskellige lokaler til et sted, så du f.eks. kan administrere flere mødelokaler på den samme adresse.

PLUS Features:
Gæsterolle
Gæsterollen er nu introduceret i DoCAS. Rollen kan se alle sider i administrationen, og har kun adgang til at skrive kommentarer på aktiviteter, deltagere, tilmeldinger, steder og undervisere.

Gæster inviteres fra menupunktet ”brugerprofil”, og du kan invitere lige så mange gæster, du ønsker.  Når du inviterer en gæst, sendes der en invitation til den angivne e-mailadresse. Herfra vælger gæsten selv sit password, og har herefter adgang til DoCAS.

Forbedringer
Efter implementering af ny kalender, er det nemmere at angive dato og tid på aktiviteterne. 

Vi har ændret i navigationen, så hvis du står på en aktivitet, og afmelder en deltager, lander du på holdet igen, når afmeldingen er afsluttet.

Der vises nu op til 50 styk på hver side på listerne i DoCAS,  f.eks. deltagere og tilmeldinger.

Rettede fejl:
Fejl i undervisers kalender
Kvitteringsfeltet på de enkelte aktiviteter forsvandt på allerede oprettede aktiviteter
Hold uden undervisere kan igen editeres.

Feedback and Knowledge Base