Release notes 11. november 2013

FREE Features:
Ny mailplatform, der giver en mere overskuelig præsentation af informationer i e-mailkvitteringer og nulstilling af password.

Muligt at kopiere aktiviteter.

Eksport af underviser data til fx Outlook eller Google kalender.

Mulighed for at tilknytte portrætbillede på undervisere.

PLUS Features:
Ny mailplatform, der giver en mere overskuelig præsentation af informationer i e-mailkvitteringer, reminders, invitationer og nulstilling af password.

Mulighed for selv at style farven på e-mail kommunikationen

Forbedringer
Mulighed for at nulstille felter.

Problemer med Internet Explorer 8 og ældre versioner er løst